Boka semesterhem

Bokningssäsongen är stängd för året. Vi tackar alla som har bott i våra semesterhem för en fin sommar och hoppas ni kommer tillbaka! Bokningsmöjligheterna för 2020 kommer öppna i början av året.

Välkommen att boka semesterhem via Tulltjänstemännens semesterhems- och stipendiestiftelse! Som anställd i Tullverket eller Kustbevakningen kan du och din familj nyttja våra semesterhem på tre platser i Sverige – Lervik, Bönan och Tylösand. Här kan du själv boka ditt boende. Semesterhemmen finns tillgängliga maj och en bit in på hösten. Om du önskar boende före eller efter vår säsong kan du kontakta våra stugvärdar för mer information. Du hittar mejladress till respektive stugvärd om du väljer resmål nedan och klickar på fliken Kontaktinformation.

Genom utbyte med de tyska broderorganisationerna kan du även få bo på deras semesterhem. De ligger oftast mycket naturskönt, har hög standard och möjlighet till självhushåll. Här får du naturlig kontakt med utländska kollegor och deras familjer. Stämningen är mycket trivsam och man återvänder mer än gärna. Om du är intresserad av att boka semesterhem i Tyskland kan du ta kontakt med nedanstående person:

Kontaktperson: Sven Söderström
Telefon: 026-16 78 90
Mobil: 070-573 47 50
E-post: bonansvenne@gmail.comTulltjänstemännens semesterhems- och stipendiestiftelse förvaltar fastigheterna Tyludden 1:2, Halmstads kommun, Bönan 4:24, Gävle kommun samt Lervik i Bohuslän. Fastigheterna är sedan augusti 1992 ägda av stiftelsen.

Samtliga lägenheter i stiftelsens förvaltade fastigheter har upplåtits som semesterbostäder till tulltjänstemän och kustbevakare. Ca 250 familjer per år nyttjar möjligheten att semestra i våra semesterbostäder. Ett särskilt tack riktas till de enskilda medlemmar och Tullverket som på olika sätt lämnat stöd till verksamheten.

Stiftelsen har inte några anställda. Stiftelsens styrelse erhåller inte några arvoden för sitt arbete. För mer information:
http://www.semesterhemmen.se/index.htm